Оголошена нова дата церемонії премії YUNA 2020

Оголошена нова дата церемонії премії YUNA 2020

У зв'язку із введенням карантину і забороною на проведення масових заходів в Україні до 3 квітня, а також з турботою про здоров'я та безпеку глядачів і артистів, оргкомітетом Національної музичної премії YUNA було прийнято рішення про зміну дати проведення премії.

В результаті переговорів з Палацом «Україна», а також з кожним із артистів, що вже готували свої виступи для церемонії, організатори узгодили нову дату проведення церемонії 9 премії YUNA — 26 травня 2020 року.

Павло Шилько, генпродюсер премії:

Звичайно, ми розуміємо та цілком підтримуємо необхідність введення запобіжних заходів задля безпеки суспільства та, згідно з законом та постановою КМУ, змінюємо дату проведення церемонії.

Премія YUNA – грандіозна подія, до якої ми всією командою готуємося цілий рік! Окрім нас готуються й артисти: цьогоріч на сцені палацу «Україна» глядачі побачать 12 виступів.

Тому ми намагалися оперативно узгодити максимально зручну для всіх артистів дату.

Дякуємо усім, хто з нами. YUNA must go on!»

Придбані раніше квитки на гала-концерт є дійсними. Квитки на нову дату можна придбати за посиланням: https://concert.ua/ru/event/yuna

Оголошений раніше перелік артистів, які виступлять на церемонії, залишається актуальним. На глядачів очікують номери від MONATIK, MELOVIN, MARUV, дуету Alina Pash & KRUTЬ, гурту BEZ ОБМЕЖЕНЬ і Артема Пивоварова. Незабаром будуть оголошені ще декілька артистів, які виступлять на церемонії.