YUNA та Concert.ua оголосили про нове партнерство

YUNA та Concert.ua оголосили про нове партнерство

Національна музична премія YUNA і найбільший квитковий оператор України Concert.ua оголосили про розширення сфери партнерства.

Відтепер Concert.ua виступає не тільки продавцем квитків на церемонії, але й партнером в розробці, реалізації стратегії популяризації премії і просування бренду серед широкої аудиторії.

Павло Шилько, співзасновник і генпродюсер YUNA:

2019 рік можна вважати початком нового витка розвитку премії. Ми оновили склад журі та Експертної ради, розширили команду оргкомітету - доповнили її авторитетним музичним журналістом Ігорем Панасовим.

Вже підготували кілька спецпроектів, які яскравіше підсвітять як видиму частину української музичної сцени, так і звернуть увагу широкої аудиторії на тих, хто, як кажуть, перебуває "поза форматом".

Паралельно ми перезапускаємо роботу над комунікацією в соцмережах з глядачами і слухачами. І в цьому нам допоможе команда Concert.ua, як фахівці в області інтернет-маркетингу і роботи з соціальними медіа. Радий, що наше багаторічне співробітництво знаходить нові сенси.

Дмитро Чінь, партнер і директор з маркетингу Concert.ua:

YUNA - не просто щорічна церемонія нагородження переможців премії. Це логічне і так необхідне явище в українському шоубізі, яке відображає заслуги артистів за 12 місяців крізь призму погляду на них експертів галузі.

На кожному ринку є кілька музичних премій, але практично скрізь є флагманська. У США - Grammy, в Великобританії - BRIT Awards, у нас - YUNA. Нам імпонує акцент премії на прозорості системи голосування і чесності в їх підрахунку, захоплюємося ентузіазмом і енергією оргкомітету і, зрозуміло, відчуваємо гордість за причетність Concert.ua до проекту загалом і в новій ролі окремо.

Наш досвід допоможе донести до широкої аудиторії ті меседжі та цінності, які YUNA несе суспільству, а також допоможе людям з більшою гордістю і захопленням дивитися на українську музичну сцену. А пишатися дійсно є чим.

Нагадаємо, дев'ята церемонія національної музичної премії YUNA відбудеться 24 березня 2020 року у київському Палаці "Україна". Квитки вже доступні на Concert.ua: