Визначено всіх фіналістів конкурсу YUNA Junior 2020

Визначено всіх фіналістів конкурсу YUNA Junior 2020

13 червня було підведено підсумки останнього, десятого відбіркового туру конкурсу серед молодих виконавців YUNA Junior 2020. Сьогодні, 15 червня, починається фінал, який завершиться 19-го.

Протягом двох з половиною місяців виконавці віком 15-19 років змагалися за вихід у фінал. Загалом, згідно з регламентом конкурсу, у ньому взяли участь 50 учасників. Переможці кожного з десяти відбіркових турів визначалися спільним голосуванням експертного журі та слухачів у соцмережах - на сторінках YUNA Junior у Facebook та Instagram.

Після підрахунку голосів кожного тижня оргкомітет конкурсу визначав переможця. Отже, ними стали:

Дарина Галицька (Харків)

Вероніка Коваленко (Київ)

Юліана Василовська (Київ)

Софія Лозіна (Київ)

Марія Сидоренко (Київ)

Олександр Тесленко (Київ)

Марія Сур (Запоріжжя)

ULIANA ROYCE (Київ)

Катерина Морозова (Київ)

Крістіна Жуковська (Черкаси)

Протягом 15-19 червня всі фіналісти презентують свої нові відео - вони з'являться на Instagram та Facebook майданчиках конкурсу (по два на день). Згідно з правилами конкурсу, голосування слухачів за кожного учасника відбуватиметься до 23.00 відповідного дня. Після цього оргкомітет буде фіксувати результати кожного.

Підсумки першого конкурсу YUNA Junior буде оголошено через декілька днів після завершення конкурсу. Точна дата та формат оголошення переможця та призерів зараз визначаються.

Нагадаємо, переможець конкурсу отримає головний приз - безкоштовний запис авторської пісні та її промо-кампанію, а також право виступити на церемонії YUNA.

Робота над піснею відбуватиметься в одній з найкращих студій звукозапису України - FOXXSTUDIOS. Промо-підтримку треку надасть компанія TopHit.ua, яка надішле її сотням радіостанцій.

Учасники, які посядуть 2-5 місця у фіналі, отримають призи від Muztorg.ua, одного з головних дистриб'юторів музичного обладнання в країні.

Всі деталі про YUNA Junior можна дізнатися з його регламенту.

ВСІ ФІНАЛІСТИ КОНКУРСУ:

Фото надані конкурсантами YUNA Junior