Церемонія YUNA 2020 перенесена на 2021 рік. Дати оголошені

Церемонія YUNA 2020 перенесена на 2021 рік. Дати оголошені

Організатори Національної музичної премії YUNA заявили про те, що оголошення переможців цього року у звичному форматі шоу у столичному Палаці «Україна» не відбудеться через карантин. Імена тріумфаторів 9-ї YUNA оголосять у форматі онлайн-трансляції 9 липня, о 12.30.

Церемонія YUNA 2020 переноситься на 2021 рік. Вона відбудеться в рамках десятої, ювілейної церемонії YUNA 2021, яка триватиме два дні – 30 та 31 березня 2021 року. Це буде два різних шоу у Палаці "Україна".

Придбані раніше квитки діють на 30 березня без необхідності заміни. Квиток на 31 березня такі глядачі зможуть придбати з 20% знижкою.

Павло Шилько, генпродюсер премії YUNA:

Пильно слідкуючи за ситуацією з карантином та обмеженнями для масових заходів, ми зрозуміли: немає ніякої гарантії, що церемонію можливо буде провести у вересні, як ми планували. Здоров’я артистів та глядачів для нас понад усе.

Тому 9 липня конверти з іменами переможців, які нам нададуть представники компанії Deloitte Ukraine, яка традиційно проводила голосування, відкриють члени нашої Експертної ради. Це Фагот з ТНМК, продюсер Ірина Горова, саундпродюсер Вадим Лисиця та інші. Всі бажаючі зможуть побачити це у прямому ефірі на наших сторінках у Facebook та Instagram і на каналі в YouTube.

YUNA 2020 відбудеться в рамках десятої YUNA. Оскільки це ювілейна подія, ми вирішили зробити її особливою. Завдяки тому, що кількість наших номінацій постійно зростає, ми масштабували й наше шоу – воно триватиме не один, а два вечори. Ми готуємо до свого ювілею багато сюрпризів, отже чекаємо всіх, хто любить українську музику, 30-31 березня 2021 року у Палаці «Україна».

Нагадаємо, раніше церемонія YUNA 2020 двічі переносилася у зв’язку з карантином – спочатку з березня на травень, потім на вересень.

Перших чотирьох володарів премії цього року було оголошено на пре-паті у березні. Ними стали MARUV («Найкращий електронний хіт»), ЛУНА («Інший формат»), alyona alyona & Alina Pash («Найкращий хіп-хоп хіт») та MONATIK Corporation («Найкращий менеджмент артиста»).

Посилання на сторінки YUNA, де 9 липня відбуватиметься трансляція з оголошенням переможців премії 2020 року:

Facebook

Instagram

YouTube

Квитки на YUNA 2021