Церемонію YUNA 2020 перенесено на вересень

Церемонію YUNA 2020 перенесено на вересень

Оргкомітет Національної музичної премії YUNA оголосив нову дату проведення 9 церемонії YUNA 2020 – 14 вересня 2020 року. Це викликано продовженням заборони урядом України масових заходів у зв'язку з карантином.

Згідно із рішенням засновника премії Мохаммада Захура та співзасновника і генпродюсера YUNA Павла Шилька, церемонія YUNA 2020 відбудеться, незважаючи на всі складнощі та обставини.:

Ще в березні із введенням загальнонаціонального карантину у всієї команди оргкомітету премії не було жодних сумнівів у тому, що церемонія YUNA відбудеться! Буде вона у березні, травні чи вересні – не настільки принципове питання. Головне те, що премія пройде тоді, коли це буде безпечним для глядачів, артистів та команди премії. Знаємо та віримо: YUNA must go on!

Оголошений раніше перелік артистів, які виступлять на церемонії YUNA 2020, залишається актуальним, а придбані квитки на церемонію є дійсними. Квитки на нову дату можна придбати за цим посиланням.

На грандіозному гала-концерті 14 вересня на глядачів очікують музичні номери від MONATIK, MELOVIN, MARUV, групи BEZ ОБМЕЖЕНЬ, Артема Пивоварова і дуету Alina Pash & KRUTЬ.

Ближче до події будуть оголошено ще декілька артистів-учасників. Ведучим премії стане шоумен Володимир Остапчук, який готує прожарку зірок на церемонії.

Нагадаємо, церемонія мала відбутися 24 березня, проте із введенням в Україні карантину, організатори раніше приймали рішення про перенесення дати події на 26 травня.