Оголошено всіх переможців музичної премії YUNA 2020

Оголошено всіх переможців музичної премії YUNA 2020

9 липня відбулося оголошення переможців Національної музичної премії YUNA 2020. Члени Експертної ради та організатори відкрили конверти з іменами нових тріумфаторів.

Оголошення транслювалося у прямому ефірі на сторінках премії у Facebook, Instagram та на YouTube-каналі. Традиційно гарантом чесності премії виступила компанія Deloitte Ukraine, яка контролювала голосування членів журі.

Отже, переможцями 9-ї Національної музичної премії YUNA стали:

Найкраще концертне шоу: MONATIK - LOVE IT Ритм

Найкращий виконавець: MONATIK

Найкраща виконавиця: NK

Відкриття року: Jerry Heil

Найкращий поп-гурт: Время и Стекло

Найкращий рок-гурт: Антитіла

Найкращий відеокліп: MONATIK - LOVE IT Ритм

Найкращий естрадний хіт: Оля Полякова - Любовница

Найкращий дует: alyona alyona & Alina Pash - Падло

Найкраща пісня іншою мовою: MONATIK - LOVE IT Ритм

Найкраща пісня до фільму: DakhaBrakha - Пливе човен ("Вулкан")

Найкраща пісня: Время и Стекло - Дим

Найкращий альбом: alyona alyona - Пушка, MONATIK - LOVE IT Ритм

Нагадаємо, у березні були оголошені переможці у перших чотирьох категоріях YUNA 2020. Ними стали MARUV з піснею Siren Song ("Найкращий електронний хіт"), alyona alyona & Alina Pash з піснею "Падло" ("Найкращий хіп-хоп хіт"), ЛУНА ("Інший формат") та MONATIK Corporation ("Найкращий менеджмент артиста").

Всього премії YUNA 2020 присуджено у 17 номінаціях. Враховувалися роботи українських виконавців, випущені протягом відрізку від 1 листопада 2018 року до 31 жовтня 2019 року. У категоріях "Поп-гурт", "Рок-гурт", "Найкраща виконавиця" та "Найкращий виконавець" могли боротися лише ті артисти та команди, які протягом звітного періоду випустили не менше двох нових пісень.

Урочисте нагородження переможців YUNA 2020 відбудеться під час проведення наступної, десятої церемонії 30-31 березня 2021 року у столичному Палаці "Україна". Це буде два різних шоу.

Проведення церемонії цього року було скасовано через карантин та обмеження на проведення масових заходів.

Квитки, придбані на церемонію YUNA 2020, є дійсними на 30 березня без необхідності заміни. Ті, хто їх має, отримають можливість придбати квитки на 31 березня з 20% знижкою.