Опублікований референс-лист премії YUNA 2020

Опублікований референс-лист премії YUNA 2020

На офіційному сайті національної музичної премії YUNA опублікований референс-лист за 2019 рік. На підставі саме цих списків члени журі премії обиратимуть переможців, які будуть відзначені на урочистій церемонії 24 березня 2020 року в київському Палаці "Україна".

Референс-лист створений на основі ротацій FM-радіостанцій та музичних телеканалів за період з 1 листопада 2018 року до 31 жовтня 2019 року. У номінації "Найкращий альбом" враховані релізи, які виходили у той же період.

Завантажити референс-лист можна тут.

Референс-лист охоплює 12 номінацій YUNA: "Найкращий виконавець", "Найкраща виконавиця", "Найкраща пісня", "Найкраща пісня іншою мовою", "Найкращий відеокліп", "Відкриття року", "Найкращий естрадний хіт", "Найкращий поп-гурт", "Найкращий рок-гурт", "Найкраще концертне шоу", "Найкращий альбом", "Найкращий дует".

Списки претендентів у номінаціях "Найкращий електронний хіт" і "Найкращий хіп-хоп-хіт" будуть створені на основі заявок саміх артистів чи їх менеджерів. Заявки можна подавати до 15 листопада включно. Форма заявки знаходиться тут.

Перший етап голосування журі YUNA 2020 відбудеться у другій половині листопада. П'ятірки номінантів будуть оголошені у середині грудня.

Як завжди, гарантом чесності премії виступить аудиторська компанія Deloitte, яка проведе увесь процес голосування та підрахунок голосів журі. YUNA та Deloitte співпрацюють з самого заснування премії у 2011 році.

Нагадаємо, квитки на церемонію YUNA 2020 вже у продажу.