MONATIK розказав, як знімався під водою для шоу "Время и Стекло"

MONATIK розказав, як знімався під водою для шоу "Время и Стекло"

MONATIK розповів про те, як відбувалися зйомки відео для номеру з піснею "Глубоко", яке було використано на шоу VISLOVO гурту "Время и Стекло" у Києві. Про це викнонавець розказав в інтерв'ю організаторам премії YUNA.

Нагадаємо, 5 жовтня цього року на концерті "Время и стекло" у київському Палаці спорту під час виконання пісні "Глубоко" MONATIK з'явився на великому моніторі на відео, де він співає під водою.

Як відомо, цей хіт 2018 року - дует співака та солістки "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої. Відео на нього, яке зняла режисерка Таню Муїньо, виграв нагороду "Найкращий кліп" на церемонії YUNA 2019 у березні цього року. MONATIK розповів:

"Я дуже хотів виступити з Надею у Палаці спорту, але в мене був тур по Європі. Ми вирішили зняти оригінальне відео під водою. Це були мабуть найекстремальніші зйомки у моєму житті.

Все відбувалося в одному з київських басейнів. Спочатку дайвери, які мене інструктували, хотіли знімати дуже складно: на дні, 4 метри під водою, мені закріпляли за ногу, давали подихати в акваланг, а потім треба було співати. Музики при цьому я не міг почути.

Ми спробували. Мене вистачало лише на декілька секунд. В акваланзі абсолютно інший кисень, ніж у повітрі. Ми не встигали нічого зняти. І тоді ми поставили просто у басейн велику драбину. Я вліз на неї і стояв по груди у воді. Коли починався момент, де мені треба співати, я присідав і опинявся під водою. І це було правильне рішення".

Повне інтерв'ю з MONATIK невдовзі дивіться на каналі YUNA в YouTube та читайте на сайті премії.

Нагадаємо, що 1 червня цього року MONATIK та Надя Дорофєєва виконали "Глубоко" разом під час шоу співака на НСК "Олімпійський" у Києві.

Наступна, дев'ята церемонія YUNA відбудеться 24 березня 2020 року у київському Палаці "Україна".