Визначено переможця та призерів другого конкурсу YUNA Junior

Визначено переможця та призерів другого конкурсу YUNA Junior

22 грудня було підведено підсумки другого конкурсу серед молодих виконавців YUNA Junior. Конкурс проводився вдруге цього року та мав назву "YUNA Junior 2020. Осінь - зима".

У фіналі зійшлися 10 переможців відбіркових турів. Згідно з регламентом конкурсу, переможця визначали за сумою балів, які учасники отримали від експертного журі та слухачів, які підтримували виконавців лайками на майданчиках YUNA Junior у Facebook та Instagram.

У підсумку місця розподілилися таким чином:

1. Анастасія Балог (Мукачево)

2. Анастасія Багінська (Біла Церква)

3. Ярослав Рогальський (Київ)

4. Марія Даніела Трахтенберг (Київ)

5. Алучана Феджи (Харків)

6. Анастасія Левонова (Рава-Руська)

7. Катерина Манузіна (Біла Церква)

8. Марія Максимова (Запоріжжя)

9. Зоряна Бойко (Хмельницький)

10. Софія Поплавська (Бровари)

Отже, головний приз - запис авторської пісні на знаменитій студії FOXXSTUDIOS та виступ на церемонії YUNA 2021 - виборола Анастасія Балог. 31 березня наступного року вона на сцені Палацу "Україна" презентую свій трек.

Переможниця разом з Анастасією Багінською та Ярославом Рогальським отримають призи від партнера конкурсу, компанії МУЗТОРГ УКРАЇНА - акустичні системи FENDER NEWPORT BLUETOOTH SPEAKER BLACK.

Учасниці, які посіли 4-5 місця, отримають у якості призів екскурсію на FOXXSTUDIOS - ще одного партнера YUNA Junior. Там молоді виконавиці зможуть зазирнути за лаштунки шоу-бізнесу і побачити, де було створено десятки українських хітів.

Анастасія Левонова за 6-е місце отримає два квитки на церемонію YUNA 2021.

Катерина Манузіна та Марія Максимова за 7-8 місця зможуть безкоштовно користуватися авторським відеокурсом "Історія сучасної музики", який створив генпродюсер та співзасновник премії YUNA Павло Шилько.

Виконавиці, які посіли 9-10 місця, отримають у подарунок сертифікати на відвідування нового київського ресторану Healthy Fast Food Outlet, власницею якого є співачка Камалія.

Конкурсні відео фіналістів можна подивитися на сторінках конкурсу у Facebook та Instagram.

Конкурс YUNA Junior було засновано у 2020 році оргкомітетом премії YUNA. Дебютне змагання пройшло влітку, його виграла Крістіна Жуковська з Черкас. Вона презентує свою пісню, яка є нагородою за перемогу, 30 березня на сцені церемонії YUNA 2021.

Третій конкурс YUNA Junior відбудеться навесні-влітку 2021 року. Його переможець виступить вже на церемонії YUNA 2022. Точні дати проведення третього конкурсу стануть відомі у березні-квітні наступного року.

На фото (зліва направо): Анастасія Багінська, Анастасія Балог, Ярослав Рогальський