Премія YUNA оголосила конкурс YUNA Junior для молодих виконавців

Премія YUNA оголосила конкурс YUNA Junior для молодих виконавців

Оргкомітет Національної музичної премії YUNA оголосив про початок конкурсу YUNA Junior для виконавців 15-19 років. Його мета – підтримати талановитих музикантів та вокалістів на початку їх професійного шляху. Конкурс буде щорічним.

Конкурсанти протягом 11 тижнів будуть змагатися за відразу два призи – можливість виступити на черговій церемонії YUNA та безкоштовно записати авторський сингл.

Прийом заявок на YUNA Junior відкрито 31 березня. Початок першого відбіркового туру – 6 квітня. Фінал відбудеться 15-21 червня.

Онлайн-конкурс проводитиметься відкрито на офіційних сторінках YUNA Junior у Facebook та Instagram, де щотижня згідно із заявленим графіком будуть публікуватися конкурсні відео учасників. Щотижня – по 5 виконавців. Протягом 10 тижнів будуть визначені фіналісти, після чого відбудеться фінал та визначення переможця.

Оцінювати виконавців буде професійне журі, а також користувачі у соцмережах. Останні зможуть підтримати свого фаворита, просто поставивши лайк посту.

До складу журі YUNA Junior увійшло 10 експертів. Це представники радіоіндустрії – Віталій Дроздов та Анна Свірідова, представники музичних телепроєктів – Роман Муха та Ігор Кондратюк, музичні журналісти – Олексій Бондаренко та Микола Миліневський, представник квиткового оператора Дмитро Чінь та три представники оргкомітету YUNA – Павло Шилько, Серж Гагарін та Ігор Панасов.

Деталі онлайн-конкурсу, правила проведення та порядок визначення переможця можна знайти у його регламенті.

Павло Шилько, співзасновник та генпродюсер премії YUNA:

Ідея YUNA Junior народилася наприкінці минулого року. Ми планували його розпочати у травні, після церемонії YUNA 2020, яка мала відбутися 24 березня.

Але карантин змінив наші плани, і ми вирішили, що період, коли практично всі підлітки проводять час виключно вдома, – це найкращий момент для старту конкурсу.

Ми хочемо відкрити за допомогою YUNA Junior майбутню зірку української сцени і допомогти хлопцям та дівчатам знайти нові сенси та творчі цілі під час карантину.

Сторінка YUNA Junior у Facebook

Сторінка YUNA Junior в Instagram

Нагадаємо, церемонія YUNA 2020 відбудеться 26 травня 2020 року у київському Палаці «Україна». На шоу виступлять MONATIK, MARUV, MELOVIN, Артем Пивоваров, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Alina Pash & KRUTЬ та інші виконавці, а ведучим стане Володимир Остапчук.