Генпродюсер YUNA зробив власну версію суперхіта The Beatles

Генпродюсер YUNA зробив власну версію суперхіта The Beatles

Премія YUNA долучилася до грандіозного благодійного проєкту.

Під час «Євробачення 2023» відбудеться благодійний флешмоб #HelpUkraineSong на підтримку України. Ініціатива має об’єднати світ через музику та показати солідарність з нашею країною.

До самого фіналу конкурсу (13 травня) всі охочі можуть долучитися до кампанії, виконавши пісню With A Little Help From My Friends легендарних The Beatles.

У флешмобі може взяти участь будь-хто! Треба лише записати відео під трек і опублікувати на сторінках власних соцмереж з хештегом #HelpUkraineSong і відмітити відповідну сторінку Help Ukraine Song у соцмережах. У день фіналу «Євробачення 2023» у Ліверпулі ми побачимо кульмінацію флешмобу.

До ініціативи залучені відомі українські (Мішель Андраде, Євген Клопотенко, TVORCHI, KADNAY, АНТИТІЛА, NK, Андрій Бєдняков, Дар'я Петрожицька) та зарубіжні селебрітіз.

Особливим етапом флешмобу #HelpUkraineSong стала інтерпретація композиції With A Little Help From My Friends від генпродюсера YUNA Павла Шилька. Вона є офіційною українською версією пісні у цьому проєкті. Її місія – продемонструвати вдячність країні-господарці «Євробачення 2023» та світу за підтримку.

Вокальні партії для версії виконали співачки Марта Адамчук та Lida Lee. Інтерпретацію аранжування створили KASKA Records спільно з ансамблем "Калина".

Кошти, зібрані #HelpUkraineSong, підуть до War Child – благодійної організації для дітей, які постраждали від воєнних конфліктів.

Флешмоб відбувається за участі офіційної фандрейзингової платформи України UNITED24 – кожен може підтримати збір на інкубатори інтенсивної терапії новонароджених з кисневим сервоконтролем за цим посиланням.

Ініціатива є ідеєю британської агенції Aurora у співпраці з українською агенцією Hoshva PR & DGTL та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Саме під час фіналу ми зможемо побачити флешмоб #HelpUkraineSong, кульмінація якого відбудеться у Національному музеї Ліверпуля.