Стала відома дата церемонії YUNA 2023

Стала відома дата церемонії YUNA 2023

12-та церемонія Національної музичної премії YUNA відбудеться 16 червня 2023 року у Києві в Жовтневому палаці (МЦКМ).

Це буде унікальна церемонія в історії премії. Через початок повномасштабної війни і введення воєнного стану оргкомітет YUNA кардинально змінив її регламент. Переможців цього року члени журі обирали в єдиній категорії під назвою "ПІСНІ НЕЗЛАМНОЇ УКРАЇНИ".

Після голосування експертів YUNA, у квітні були оголошені 12 пісень-переможців. Ними стали:

Антитіла & Ed Sheeran - 2step

Бумбокс & The Kiffness - Ой, у лузі червона калина

KOLA - Біля серця

SKOFKA - ЧУТИ ГІМН

Макс Барських - Буде весна

Енджі Крейда - Враже

KARTA SVITU - Пес Патрон

Chico & Qatoshi - Допоможе ЗСУ

Андрій Хливнюк & Pink Floyd - Hey Hey Rise Up

Океан Ельзи - Місто Марії

Без Обмежень - 24/02

SHUMEI - Біля тополі

16 червня частина цих пісень прозвучить на церемонії, де артисти-лауреати також отримають свої статуетки. Але це не все.

Особливою частиною церемонії стане вручення спецнагород, що оргкомітет YUNA присудив виконавцям, які зробили протягом 2022 року помітний внесок у боротьбу з ворогом та в розвиток української музичної культури. Ці артисти також виступлять під час шоу. Їхні імена триматимуться у секреті до самої події.

Увечорі 16 червня в київському Жовтневому палаці пануватиме атмосфера натхнення і незламності, яку створять українські артисти.

Під час шоу будуть дотримані всі необхідні заходи безпеки: у разі повітряної тривоги глядачі зможуть перейти до бомбосховища не залишаючи будівлі палацу.

Всі квитки, придбані на церемонію YUNA 2022, яка мала пройти у Палаці «Україна» минулого року, дійсні. Треба лише звернутися до квиткового оператора Concert.ua, аби отримати оновлені квитки. Рівень комфортності місць при зміні залу буде збережено.

До зустрічі на 12-й церемонії YUNA!