2 вересня на благодійному аукціоні буде продана статуетка YUNA Артема Пивоварова

2 вересня на благодійному аукціоні буде продана статуетка YUNA Артема Пивоварова

Цієї п'ятниці, 2 вересня, буде оголошений переможець благодійного аукціону, на якому продається статуетка YUNA 2022 в номінації "Найкращий виконавець". Її володарем є Артем Пивоваров.

2 вересня о 16.30 в програмі "СпецЕфір", в рубриці MEDplus, на ютуб-каналі Сергія Мамаєва (посилання - тут) відбудеться стрім-трансляція, під час якої методом лотереї буде обраний переможець аукціону. Він і стане новим власником статуетки, яка на сьогодні належить Пивоварову.

До 2 вересня, 15.30, у кожного бажаючого є ще шанс взяти участь в цьому аукціоні.

Аукціон був оголошений минулого тижня, і проводиться за таким регламентом:

1. Оголошення аукціону відбувається на майданчиках артиста та YUNA у соцмережах.

2. Кожен, хто бажає, робить донат на суму від 200 грн, перейшовши за QR-кодом або за посиланням (той, хто робить декілька донатів, збільшує свій шанс на перемогу в аукціоні).

3. Оргкомітет YUNA під час прямого ефіру рендомним методом визначає переможця.

4. Зібрані кошти від учасників аукціону йдуть на закупівлю апаратів для лікування ран негативним тиском. Вони допоможуть військовим хірургам рятувати життя нашим захисникам та захисницям.

Цей аукціон є першим в серії, яку розпочала Національна музична премія YUNA разом з українськими артистами. На них будуть продані всі статуетки переможців YUNA 2022. З повним списком цих виконавців можна ознайомитися тут.

Партнер благодійного проєкту - Міжнародний фонд медичних інновацій